Kako se moški počutijo ob impotenci?

Kako se moški počutijo ob impotenci?

  06 Maj 2019

Koliko ste stari?

Moški 1: 28

Moški 2: 32

Moški 3: 29

Ali ste trenutno v razmerju

Moški 1: Ja, približno šest let.

Moški 2: Da, vendar še ne traja dolgo.

Moški 3: Ne.

Kako dolgo živite z erektilno disfunkcijo ali prezgodnjo ejakulacijo?

Moški 1: Erektilna disfunkcija se je zame začela zelo nedavno. Pravim nedavno, vendar sta minili skoraj dve leti. Moje dekle in jaz sva skupaj že približno šest let in skupaj živiva skoraj 4 leta 4. Ni tako, da bi ji moral skrivati, da imam problem. Imam predpisano zdravilo, ki ga moram vzeti, a vendar ima stranske učinke, ki me zelo motijo. Poskusil sem še nekaj drugih zdravil na recept, vendar jih večina ne vpliva dobro name.

Moški 2: Odkar sem prvič seksal. Vendar pa pri meni ni problem erektilna disfunkcija, saj nimam težav z erekcijo samo, temveč z prezgodnjo ejakulacijo.

Moški 3: Nisem povsem prepričan, kaj je glavni razlog, vendar je erektilna disfunkcija nekaj, kar se je pojavilo vsaj sedem let nazaj. V zadnjem času se dogaja še bolj pogosto. Mislim, da je največja težava moja kariera, saj je zelo stresna. Moj penis ne deluje dobro, ko sem pod velikim stresom. Tudi druge stvari ga lahko sprožijo, vendar je stres na splošno velik dejavnik.

Kaj želite, da bi vaš partner vedel o tem?

Moški 1: No, v mojem primeru sva oba skupaj spoznala ob istem času, zato mi je težko reči. Ni res, da sem res imel čas, da bi to preučil. Želim si, da ženska ve, da mi ogromno pomeni, da želim seksati z njo. Mislim, da je to občutljiva tema in se je treba o tem čimveč pogovarjati.  Je pa res, da jo lahko še vedno zadovoljim, saj obstajajo tablete viagra. 🙂

Moški 2: Da partnerji niso del problema ali prispevajo k problemu. To je biološko vprašanje.

Moški 3: Tega ne smejo vzeti osebno. Kot, “ne želi več seksati z mano”. To je zelo frustrirajuče, če moškemu penis ne deluje, kot je treba. Pritiski ne pomagajo pri tem.