Kako veste, da ste zaljubljeni?

Kako veste, da ste zaljubljeni?

Večina ljudi pozna tisti občutek blaznosti, no, ne, khm, mislil sem reči zaljubljenosti, pripravili pa smo članek za tiste, ki se glede tega ne znajdejo najbolje. Zaljubljenost lahko ločimo od tega, da nam je nekdo všeč, ločimo pa jo tudi od tega, da nekoga ljubimo. Zaljubljenost je tisto stanje, kjer nosimo rožnata očala in sploh ne vemo, da ima oseba tudi kakšne slabe lastnosti. Moški se velikokrat branijo, da ne morejo biti zaljubljeni, da je to otročje in za ženske, ampak to ni res.
V tem članku vam bom predstavil nekaj znakov, da te prešli tisto nevidno mejo, ko vam je ženska všeč in ste sedaj na teritoriju zaljubljenosti.

1. KONSTANTNO GOVORITE O TEJ PUNCI

Kaj naj še rečemo? Vaši prijatelji vas morajo biti siti, prav tako vaši sodelavci, ko razlagate, kako popolna je ta ženska. Vsem kažete njene smse in fotografije. Morda ste jo na začetku tudi omenili družini. Ta znak je zelo preprost in prvi od znakov zaljubljenosti.

2. VSE VAS SPOMINJA NANJO

Se spomnite, ah, seveda se spomnite, da sta imela s to žensko prejšnji teden zanimivo debato o letalskih nesrečah, in sedaj se nasmehnete, ko vidite kakšno letalo? Izgleda, kot da vas je zadela Kupidova puščica, če vas nanjo spominjajo stvari, o katerih je govorila, ali pa sta se o tem pogovarjala.

3. PIŠETE JI. STOKRAT NA DAN.

“Hej, mi lahko pošljete povezavo do tistega filma na IMDB, o katerem sva govorila sinoči?” “Ali ti je všeč špinačna lazanja?” “Ponedeljki so res dolgi, kajne?” Če vam konstantno prihaja na misel, da bi ji napisali sms, ali ji konstantno pišete o nepomembnih stvareh, potem ste zagotovo zaljubljeni. Tukaj naj vas opozorimo, da boste z preveč pisarjenja izpadli malce obupani, zato prenehajte. MOŠKI STE, ZABOGA!

4. SPREMINJATE SE ZANJO

Upam, da to niso velike stvari, kot so vaše temeljne vrednote ali vaš okus, vendar pa spreminjanje majhnih lastnosti človeka za partnerja je zanesljiv znak, da ste zaljubljeni. Manj sovražite nakupovanje, kot ste ga prej? Ste nehali jesti meso? Vas zanimajo živali? Ste malce spremenili svojo garderobo? Ja, zaljubljeni ste.

5. VAŽNE SO VAM STVARI KI SO VAŽNE NJEJ

Ko ste resnično zaljubljeni v nekoga, želite biti sposobni se pogovarjati z njimi o stvareh, ki jih imajo radi. Se vam zdi, da so vam všeč mačke, ker je ona lastnica mačka in se rada ukvarja z njimi? Ali gledate Razočarane Gospodinje, ker je to njena najljubša serija? Da vas začnejo zanimati stvari in vam postanejo važne stvari, ki so važne njej, vam lahko jasno pove, da vas je uročila.

6. VSE NAREDITE, DA BI SE RAZUMELI Z NJENIMI PRIJATELJICAMI IN DRUŽINO

Če ima prijateljico, ki je zelo neprijetna in brata, ki kar naprej spi pijan na njenem kavču, vi pa se vseeno trudite, da bi se do njiju obnašali lepo, potem ste zaljubljeni vanjo. Ker se vam ljubi s tem ukvarjati.

7. LJUDJE VAJU SPRAŠUJEJO KAJ SE DOGAJA Z VAMA

Če vaju ljudje sprašujejo, kaj se dogaja z vama, oziroma ČE SE kaj dogaja z vama, potem se kemija med vama že vidi in je to jasen znak zaljubljenosti.

8. ZANJO SKLEPATE KOMPROMISE

Ste vedno vztrajali pri vaših bivših dekletih, da nič ne bo prišlo med vas in med vaše petkovo pivo s prijatelji, pa se vam sedaj to ne zdi več toliko pomembno? Ne zato, ker vam je vaša nova izbranka to prepovedala, temveč zato, ker raje čas preživljate z njo?
Takšno početje vam jasno pokaže, da ste zaljubljeni.

9. PRIJAZNI STE

Ste se spomnili, kako zelo ima rada jagode, pa ste šli k sosednjemu kmetu vprašati, če lahko jih lahko nekaj naberete na njegovem vrtu? Ste ji predlagali, da jo spremljate k zobozdravniku, ker veste, kako zelo se ga boji? Nam je potrebno tukaj še kaj dodati?

10. VIDITE SE Z NJO V PRIHODONOSTI

Vaša sestra se poroči naslednje leto, vi pa svojo simpatijo vprašate, če bi bila vaš zmenek na tej poroki. Morda se tudi sami vidite pred oltarjem z njo. Če je tako, je to z-a-l-j-u-b-l-j-e-n-o-s-t.